Muskeltillväxt och penisförstoring

 Tänk den lilla killen är inte gjord av muskler?

Tänk om. Penisen är en muskel. Varje man undrar  om han kan förstora sin penis någon gång i sitt liv. Många män tycker om att göra en penisförstoring det mycket mer än andra. Jag själv är nyfiken i naturen, så jag undrade alltid hur det här magnifika organet mellan mitt ben fungerar. Det var inte länge innan jag undrade om penis kunde förstora.

För flera år sedan fick jag veta att svaret var nej. ”Penisförstoring är omöjligt”, informerades jag av flera kända internetläkare. Han hävdade också att penisen inte på något sätt liknar en muskel, och därför är penisförstoring genom penisövning helt uteslutet. Liksom så många andra förvirrade män, tog jag doktorns åsikt och accepterade det som ett faktum.

Hur mycket vet du om penis?

  1. Vad är medellängden i Afrika?
  2. Är det tjockast  penisar i Sydafrika?

 

 

man med muskler

Sanningen

Så småningom lärde jag mig sanningen: doktorn var full av struntprat (och kanske förvirring) än alla bönder i ute på slätten. Faktum är: penisförstoring är mycket verklig. Ja, penisövningar fungerar och effekten blir långvarig. Men ingen vet exakt hur penisförstoringen fungerar. Fungerar det genom att sträcka vävnaden? Skapar det fler celler i penis eller förstorar det cellerna som redan finns där? Fungerar det genom att skapa ärrvävnad (vilket är tydligt osannolikt, men fortfarande en fråga som många män frågar)? Dessutom vilken effekt har övningarna?

Teoretiskt applicerar du stress på en vävnad och blir gradvis större övertid. Många män och kvinnor har gjort det till sina öron eller läppar. Men en penis är mycket mer komplicerad än vad ett öra och en läpp är.

penisen är en muskel

Penisen är komplex

Penisen har en djup, mycket viktig funktion. Det måste gå från ett slakt tillstånd till ett erigerat tillstånd; Du måste kunna kissa med den, den måste kunna ge dig sexuell skönhet. Viktigast av allt, den måste spruta ur sperma så att du kan vidarebefordra dina gener (även om många män kommer att hävda att den förra är desto viktigare).

Oavsett, så är din penis är mycket mer komplex än att sträcka ut örsnibben. Örsnibben och läpparna har ingen biologisk funktion och är till stor del bara gjorda av fettvävnad. Penisen, å andra sidan, är tillverkad av flera olika vävnader som är nödvändiga för att penisen ska fungerar korrekt. Om du skadar dessa vävnader kommer penis att sluta att fungera.

Penisövningar  är hälsosamma och bra, men penisförstoring vinner i längden

Med detta i åtanke, hur gör penisövningarna att penisen växer och blir större utan att skada den?  Så varför är penis annorlunda? Vi vet att penisövningar inte skadar penis eftersom tiotusentals män rapporterat att det gör deras erektioner starkare och hårdare, att deras penis blir längre – en tydlig indikator på att penisövningar är sunda och hälsosamma. Använd probolan 50 för att öka muskeltillväxten.

Faktum är att vi gjorde en mycket stor penisförstoringsundersökning av nästan 1433 penisutövare hösten 2014, och majoriteten av männen rapporterade starkare och hårdare erektioner på grund av penisförstoringsövningar. Mindre än 1 procent av männen rapporterade svagare erektioner grunden till de var att de struntat i att träna enligt schemat eller övertränat.

Alla dessa bevis lägger grunden för fler frågor. Hur är detta möjligt, hur fungerar det? Hur förlänger och förtjockar sig  penisen, men också gör penisen också friskare? I över ett år rackade dessa frågor min hjärna som att vänsterpartier ens fått över 4% vad tänker de med allesammans. Under alla omständigheter fanns det bara en typ av vävnad som jag visste om att det gick att förstora, och starkare med träning – och det är muskler.

Vetenskapen är verkligen mystisk. Även vetenskapliga fakta är inte alltid faktum. Men som många forskare följer jag bevisen, åtminstone till mina förmågor, överallt där dessa tar mig. . . Och jag blev överraskad när jag hittade mitt svar. . . .

Penisen är till hälften muskel

Jag var ganska snurrig och förvirrad när jag lärde mig att penisen verkligen är en muskel – inte bara muskel och inte en normal muskel – men ungefär 49% muskel. I februari 2009 rapporterade tidskriften urologen mästare mängden muskler i penisen i en artikel i den nämnda tidningen. Här är ett segment av författarnas resultat:

”Den viktiga rollen av har varit känd sedan Svensson et al rapporterade den första undersökningen av erektilvävnad. Normal glatt muskelinnehåll och funktion är nödvändiga för initiering och upprätthållande av erektion. Publicerade rapporter tyder på att den genomsnittliga penis muskeltillväxten är mellan 40% och 50%. Våra opublicerade data bekräftar den här datan med konstaterandet av en förekomst av glatt muskel på cirka 45% hos normala potenta män i den allmänna befolkningen.